Etli Meyhane Pilavı

Gönderen: Unknown 22 Mart 2016 Salı | 10:46:00

           Etli Meyhane Pilavı              

     Malzeme Listesi


    • 2 bardak pirinç (bulgur)
    • yarım kilo kuşbaşı
    • 1 kaşık salça (domates)
    • 2 kaşık sıvı yağ
    • 3,5 bardak sıcak su
    • Domates-soğan (isteğe göre)

    EtLi Meyhane Pilavı Yapımı

    • Öncelikle etleri kızartarak soğumasını bekleyelim.
    • 1-2 saat beklettikten sonra soğan ve domatesleri kavuralım.
    • Ardından domates salçasını sıvı yağda kavuralım.
    • Suda beklettiğimiz pirinci (bulguru) dökerek az biraz kavuralım.
    • Kızarmış eti sıcak suyla birlikte kısık ateşte pişmeye bırakalım.
    • Suyunu çekince afiyet olsun diyoruz
    PAYLAŞ

    Hakkımda Unknown

    0 yorum :

    Yorum Gönder