SULTAN SARMASI

Gönderen: Unknown 28 Mart 2016 Pazartesi | 04:21:00


SULTAN SARMASI
Malzemeler
  • - 50 Gr Margarin
  • - 1 Litre Süt
  • - 1 Su bardağı Toz Şeker
  • - 1 Su bardağı Un
  • - 1 Paket Vanilya
Üzeri İçin
  •  1 Paket Krem Şanti
  •   Kararında Hindistan Cevizi
Hazırlanışı
Süte un ve şekeri ekleyin hafif ateşte kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin ve margarini vanilyayı ilave edin karıştırmaya devam edip ocaktan alın ve soğumadan blendır dan geçirin.Tepsiyi yada büyük boy dikdörtgen borcamı örtecek kadar hindistan cevizi serpin Muhallebiyi hiç soğutmadan hindistan ceviz serili borcamın üzerine dökün (bu işlemi kaşık kullanmadan yapın ki hindistan cevizleri biryerde toplanmasın) daha sonra muhallebi iyice soğuduktan sonra üzerine kremşantiyi sürüp birkaç saat yada en güzeli bir gece dinlendirdikten sonra servis yapmadan tatlıyı önce boyuna 3-4 parçaya enine de 4-5 parçaya bölerek yada arzunuza göre bölün her parçayı rulo halinde sarıp etrafına da hindistan cevizine bulayın tepsiye dizin ve servis yapın.
PAYLAŞ

Hakkımda Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder