KarnıBahar

Gönderen: Unknown 19 Şubat 2015 Perşembe | 03:15:00

KarnıBahar

Malzemeler ;

  • 1 baş Karnıbahar
  • 250 gram Kıyma
  • 2 tane Kuru soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça

KarnıBahar Yapılış Tarifi ;

Karnı baharları parça parça böldükten sonra güzel bir şekilde yıkayıp kenara koyuyoruz.Ardından Başka bir kapta 3 yemek kaşığı sıvı yağını tencereye koyduktan  sonra soğanı güzel bir şekilde soyup sonra tencerenin içine koyuyoruz Ardından  içine 250 gram kıyma , 1 yemek kaşığı salça , 1 çay kaşığı tuz  bunları tencerenin üzerine de ekliyoruz ve Kavurmaya bırakıyoruz kıymalar kavrulduğunu farkettiğiniz de üstüne parça parça böldüğümüz karnı baharları   tencerenin içine  koyduktan sonra Karnı baharlarında kavrulmasını bekliyoruz kavrulduktan sonra üzerine biraz üstüne gelecek şekilde suyumuzu koyuyoruz ve Ardından Pişirmeye bırakıyoruz yaklaşık  15 dakika da pişmiş olacaktır. Piştikten sonra servis tabağına alarak  misafirlerinize sunabilirsiniz.Afiyetle yiyebilirsiniz....


Hazırlık Süresi ; 15 dakika              Pişirme Süresi ; 15 dakika    Dinlendirme Süresi : Yok 
PAYLAŞ

Hakkımda Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder